Offerte uitleg

 
Heeft u vragen over onze producten? Bel 0529 450 500 Of stuur ons een e-mail

Online een offerte aanvragen?

Op deze pagina geven we u een korte uitleg over hoe een offerteaanvraag in z'n werk gaat.

Product toevoegenStap 1: Zoek het product waar u naar op zoek bent en voeg deze toe
Zoek uw product in de categorie Naadloze aluminium dakgoten, Hemelwaterafvoer en/ of een Rainsystem. Wanneer u op een product klikt ziet u aan de rechterkant de belangrijkste informatie die wij nodig hebben. Vul hier de lengte of diameter in, kies een kleur en voer het aantal in. Wilt u meerdere lengtes? Geen probleem! Wanneer u op de knop 'Toevoegen aan offerte'  klikt kunt u het betreffende product uitbreiden met meerdere lengtes of kleuren. Dit alles wordt overzichtelijk weergegeven.

Stap 2: Specificeer het product
Wanneer u op de productpagina op de groene knop met 'Toevoegen aan offerte' heeft geklikt komt u op een extra scherm waar u het betreffende product kunt specificeren. U kunt meere lengtes toevoegen door op de knop '+ Regel toevoegen'  te klikken. Per regel kunt u een andere lengte, kleur en aantallen invoeren.

Stap 3: Voeg eventueel accessoires toe
Onder het kopje Accessoires vindt u de beschikbare accessoires voor het product. Deze worden geleverd in dezelfde kleur als u erboven bij de lengtes en aantallen hebt ingevoerd.
U kunt eenvoudig een accessoire toevoegen door het aantal in te voeren. Wanneer u een accessoire niet nodig heeft laat u Aantal gewoon op 0 staan.

Stap 4:Geef aan op welk materiaal de goot of de hemelwaterafvoer bevestigd moet worden
Onder de accessoires vindt u de optie Bevestiging van uw product. Wij willen graag weten op welk materiaal de gootbeugels of de hemelwaterafvoeren gemonteerd worden. Hiermee weten we welke bevestigingsmateriaal voor uw offerte berekend moet worden.

Offerte versturenWanneer u de producten die u wenst aan de Offerte heeft toegevoegd klikt u rechtsbovenin de website op 'Uw Offerte'.

Stap 1: Offerte
U ziet nu de toegevoegde producten inclusief de bijgevoegde accessoires overzichtelijk weergegeven. Via de knop 'wijzigen' en 'verwijderen' kunt u een product wijzigen of verwijderen uit de offerte.
Wanneer de offerte compleet is klikt u onderaan op de groene knop 'Levering en Montage'.

Stap 2: Levering/ Montage
Bij deze stap kunt u aangeven of u alleen levering van het materiaal wenst of dat Polyline de montage van de producten ook dient uit te voeren. De prijs voor montage nemen we dan natuurlijk mee in de offerte die naar u verstuurd wordt. Wanneer u voor de laatste optie kiest vragen wij u het project zo goed mogelijk te omschrijven voor een zo goed mogelijke offerte.
Heeft u de keus gemaakt? Ga dan via de groene knop met 'Uw gegevens' naar de volgende stap.

Stap 3: Uw gegevens
Bij deze stap dient u uw gegevens in te vullen. Bij het veld 'Eventuele vragen en opmerkingen' kunt u eventuele vragen kwijt als u die heeft. Wij beantwoorden deze graag voor u!
Heeft u de gegevens ingevuld? Klik dan op de groene knop onderaan met 'Overzicht' voor de volgende stap.

Stap 4: Overzicht en verzenden
Bij deze laatste stap vindt u nog een keer het complete overzicht van de toegevoegde producten en uw gegevens. Klopt alles? Klik op de groene knop onderaan met 'Versturen'. U krijgt binne afzienbare tijd een vrijblijvende offerte!
Deel deze pagina:

Contact

Polyline B.V.
Hessenweg West 5
7731 RN Ommen Tel: 0529 450 500
Fax: 0529 450 051
Email: info@polyline.nl
Home    |    Sitemap    |    Contact