Over Poly-line

Heeft u vragen over onze producten? Bel 0529 450 500 Of stuur ons een e-mail

Polyline; De gootspecialist.

Over Polyline naadloze aluminium dakgoten en hemelwaterafvoeren Polyline BV realiseert een strakke en duurzame afwerking van uw gebouw met een breed aanbod van dakgoten, hemelwaterafvoeren en onderhoudsvrije afwerkingen. Wij zijn in 1999 begonnen met het leveren en monteren van dakgoten in Nederland. Intussen zijn wij een begrip geworden op het gebied van aluminium dakgoten, maar dat is allang niet meer het enige  wat wij u bieden!
In de loop van de jaren hebben wij niet alleen het assortiment dakgoten uitgebreid, maar zijn wij ons ook meer toe gaan leggen op het leveren en monteren van een compleet hemelwaterafvoersysteem. Wij leveren alles op maat en wanneer u dat wenst staat er een gemotiveerde ploeg werknemers voor u klaar om de producten te monteren.

Rainsystem
Omdat wij voor al onze klanten een oplossing op maat bieden, leveren wij voor de doe-het-zelver de Rainsystem dakgoten in 3 verschillende modellen. Deze stalen dakgoten zijn eenvoudig te verwerken.

Zelfklevend EPDM
Al vanaf dat wij begonnen, zijn wij ook actief in levering en montage van  zelfklevend EPDM. Deze aanvulling van ons assortiment is ontstaan doordat er toch de vraag bleef of wij voor een houten bak of tussengoot ook aluminium goten konden leveren. Tijdens onze zoektocht naar een alternatief kwamen wij in contact met EPDM Systems. Hier vonden we als alternatief voor de schadelijke zinken dakgoten de EPDM-oplossing. Na een interne opleiding zijn onze monteurs zeer vakkundig in het verwerken van het materiaal en kunnen wij het geheel perfect afwerken met een gezette daktrim of kraal.

Onderhoudsvrije afwerking
Om het plaatje compleet te maken hebben wij ons ook gespecialiseerd in het bekleden van boeien en windveren met aluminium of staal. Deze onderhoudsvrije oplossing voor het vervelende schilderwerk is een juiste aanvulling op ons assortiment. Vooral ook omdat wij over  zet- en knipbanken beschikken en daarom geen wachttijden kennen om het materiaal in de juiste vorm te zetten. Tevens bieden wij u gezette plankprofielen. Deze worden net als de dakgoten uit één stuk gemaakt. Verschil is dat deze machine niet mee hoeft naar de bouwplaats. De plankprofielen worden namelijk dwars op de gevel gemonteerd en zijn daarom over het algemeen niet langer dan een meter.

U leest het; heeft u behoefte aan een strakke afwerking met dakgoten, hemelwaterafvoeren, epdm, boeibekleding en/of plankprofielen? Vraag online een offerte aan! Wij zijn er zeker van dat wij u kunnen helpen!
 
Deel deze pagina:
Polyline Naadloze aluminium dakgoot Naadloze aluminium goot uitdraaien Monteren van naadloze aluminium dakgoot Medewerkers Polyline

Contact

Polyline B.V.
Hessenweg West 5
7731 RN Ommen Tel: 0529 450 500
Fax: 0529 450 051
Email: info@polyline.nl
Home    |    Sitemap    |    Contact