Accessoires hemelwaterafvoeren

Hieronder vindt u informatie over alle accessoires die leverbaar zijn voor de hemelwaterafvoeren. Bij de product pagina’s kunt u de accessoires van de hemelwaterafvoer selecteren voor uw offerte aanvraag. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op en dan helpen wij u graag verder! 

Bladafscheider PVC rond 80 mm

Bladafscheider pvc rond 80 mm polyline

Deze bladafscheider van PVC, kan onder in de hemelwaterafvoerbuis gemonteerd worden. Hierdoor komt blad niet langer in het riool terecht. Deze bladafscheider is voor type: hemelwaterafvoer rond 80.

Bladafscheider rond met rooster

Deze bladafscheider is voorzien van een rooster, waar het blad op blijft liggen. Door het klepje van de blafafscheider te openen kan deze eenvoudig en handig schoongemaakt worden.

Bladafscheider vierkant dikwandig

Blafafscheider vierkant dikwandig Polyline

Voor de vierkante hemelwaterafvoer is een speciale vierkante bladafscheider verkrijgbaar, in dikwandig aluminium. Leverbaar in een lengte van 1 meter dikwandig.

Uitloop met Wartel 80/ 100 en 125

Uitloop wartels Polyline

Deze uitlopen met wartel, zijn voor het realiseren van de koppeling tussen de goot en de hemelwaterafvoerbuis.

Aluminium bocht 72 graden

Aluminium Bocht 72 graden hwa polyline

De aluminium bochten van 72 graden, zijn standaard leverbaar in vele moderne en stijlvolle kleuren.

T-stuk dunwandig 72 graden (standaard)

T stuk hemelwaterafvoer Polyline

Voor de ronde hemelwaterafvoeren type rond 80 en type rond 100, zijn er dunwandige T- stukken. Ook zijn voor deze modellen hwa’s Y-stukken verkrijgbaar.

Inmetselbeugel RVS

Inmetselbeugel RVS hwa vierkant polyline

De inmetselbeugels zijn speciaal ontwikkeld voor de vierkante hemelwaterafvoer. Deze inmetselbeugels van RVS, zijn verkrijgbaar voor afvoerbuis type: 80×80 en 100×100.

Inmetselbeugel verzinkt

Inmetselbeugel verzinkt Polyline

Deze inmetselbeugels zijn speciaal ontwikkeld voor de vierkante hemelwaterafvoer. Deze verzinkte inmetselbeugels, zijn verkrijgbaar voor afvoerbuis type 80×80 en type 100×100.

Montagebeugel rond

Montagebeugel rond Polyline

Deze montagebeugel is van goede kwaliteit en geschikt voor het monteren van ronde hemelwaterafvoeren op de gevel. Verkrijgbaar in type 80, type 100 en type 120.

Montagebeugel vierkant

Montagebeugel vierkant Polyline

Deze vierkante montagebeugel is geschikt voor het monteren van vierkante hemelwaterafvoeren op de gevel. Verkrijgbaar in type 80×80 en type 100×100.

Nisbeugel 80x80/ 100x100

Nisbeugel 80x80_ 100x100 Polyline 500x300

Deze nisbeugels zijn geschikt voor montage van de hemelwaterafvoeren in de gevels. Verkrijgbaar in dezelfde kleur als de hemelwaterafvoer.

Stadsuitloop 6x8 rond 80

Stadsuitloop rond 6x8 rond 80 Polyline

Deze stadsuitloop 6×8 gemaakt van aluminium, is geschikt voor de hemelwaterafvoer type rond 80. Kan gelakt worden in elk gewenste RAL kleur.

Stadsuitloop rond 6x8 rond 100

Stadsuitloop rond 6x8 rond 100 Polyline

Deze stadsuitloop 6×8 van aluminium is geschikt voor de hemelwaterafvoer type rond 100. Kan gelakt worden in elk gewenste RAL kleur.

Stadsuitloop vierkant rond 80/ 100

Stadsuitloop vierkant rond 80_ 100 Polyline

Deze vierkante stadsuitloop is geschikt voor vierkante hemelwaterafvoerbuizen type 80×80 en type 100×100. Kan gelakt worden in elk gewenste RAL kleur.

Grote vergaarbak

Grote vergaarbak Polyline

Een grote en mooie vergaarbak voor het vergaren van hemelwater. Ca. 30x30x30 cm.

Kleine vergaarbak

Kleine vergaarbak Polyline 500x300

Dit is een standaard kleine vergaarbak, waarin hemelwater tijdelijk wordt opgeslagen (vergaard) en zorgen dat de dakgoten niet overlopen.

Speciale vergaarbak

Speciale vergaarbak Polyline

Dit is een speciale hoge vergaarbak en is op bestelling leverbaar. Geschikt voor overstort.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.