Boeibekleding

Levering en montage op maat!

Bent u opzoek naar bekleding van uw boeiboorden? Dan heeft Polyline de onderhoudsarme en kwalitatieve oplossing voor u!

Wij beschikken over eigen zetbanken waarmee wij voor elk type project en wens, de profielen op maat kunnen maken en monteren. Een perfecte aanvulling op ons assortiment onderhoudsvrije producten. Het grootse voordeel met onze boeibekleding? Nooit meer schilderen en omkijken naar uw boeien! 

Kleuren

Onze boeibekleding is verkrijgbaar in talloze kleuren. Wilt u graag weten welke kleurenmogelijkheden er zijn? Neem dan vooral contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Wat zijn boeibekledingen?

Boeibekleding is een speciale afwerking van de dakgoot of dakrand, die van de goot tot aan de gevel loopt. Vaak overlapt de boeibekleding het laatste stuk van de gevel. Bij het overlappen is ook de keuze om dit direct tegen de gevel aan te doen of met een gewenste afstand.

Waarom boeibekleding?

Bekleding van de boeiboorden kan om diverse redenen gedaan worden. Als eerste is boeibekleding een beschermmaatregelen, die de kwetsbare rand tussen de gevel en het dak beschermt. De bescherming is ervoor bedoelt tegen het inregenen en het voorkomen dat vogels zich gaan nestelen.

Ook een reden om te kiezen voor boeibekleding is voor verfraaiing en creëren van een stijlvolle en sierlijke uitstraling. Vaak wordt dan ook de boeibekleding zichtbaarder en omvangrijker toegepast.

Interesse in onze boeibekleding?

Wij helpen verder bij het maken van de juiste keuze!

De voordelen voor u op een rij:

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen voor onze boeibekleding? Stuur ons dan via de contactpagina een bericht, waarin u de afmetingen, kleur en overige wensen aangeeft. U kunt ook contact opnemen met onderstaande gegevens. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte en nemen eventueel contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek.

Polyline dakgoten en hemelwaterafvoeren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.