Plafondprofielen

Plafondprofielen

Heeft u een mooie brede overstek aan uw woning, waaraan een sierlijke goot bevestigd is? Deze kunt u nu stijlvol bekleden met onze aluminium plafondprofielen van Polyline. De Polyline plafondprofielen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en alle soorten afwerkprofielen. 

Duurzaam

Ook zorgen onze kwalitatieve en onderhoudsarme plafondprofielen gegarandeerd voor een strakke en stijlvolle onderbekleding van uw overstek. De profielen voor het overstek, zijn geproduceerd uit duurzaam aluminium, dat zorgt voor een extra lange levensduur!

Montage

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om de plafondprofielen voor u te monteren, voor een gegarandeerd zorgeloos proces! 

Kleuren

De aluminium plafondprofielen zijn verkrijgbaar in een breed aanbod standaard leverbare moderne en stijlvolle kleuren, namelijk: RR20 wit, Ral 9007 aluminium grijs, Ral 9006 zilver grijs, Ral 9005 zwart, Ral 9001 gebroken wit, Ral 8017 bruin, Ral 7036 platinagrijs, Ral 7016 antraciet en Ral 6009 groen.

 

Interesse in onze plafondprofielen?

Wij helpen verder bij het maken van de juiste keuze!

De voordelen voor u op een rij:

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen voor plafondprofielen? Stuur ons dan via de contactpagina een bericht, waarin u de afmetingen, kleur en overige wensen aangeeft. U kunt ook contact opnemen met onderstaande gegevens. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte en nemen eventueel contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek.

Polyline dakgoten en hemelwaterafvoeren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.