Montage

Polyline uw gootspecialist

Polyline neemt uw zorg uit handen!

Wilt u de montage van uw dakgoten en/of hemelwaterafvoeren uitbesteden? Polyline staat met een team ervaren monteurs voor u klaar! Wij zorgen dat het gehele proces zonder zorgen verloopt en met de beste zorg wordt gerealiseerd. Hoe gaat montage door Polyline in zijn werk?  

  1. Als eerste kunt u contact met ons opnemen telefonisch op 0529- 450 500, of per mail naar info@polyline.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. » Contactpagina. Nog een optie is om tijdens het aanvragen van een offerte, aan te geven dat montage door Polyline moet worden gedaan. 
  2. Na ontvangst van de door u gestuurde aanvraag, maken wij samen met u een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens deze afspraak zal het nodige worden opgemeten en met u worden doorgesproken.
  3. Na dat Polyline alles heeft opgenomen, maken wij een passende offerte voor u.
  4. Indien akkoord, wordt de opdracht getekend en komen wij met de materialen bij u langs, op de afgesproken datum en tijd, om de montage uit te voeren.
  5. Wanneer onverwacht toch problemen optreden tijdens de werkzaamheden, zullen wij het probleem eenvoudig voor u oplossen, door onze jarenlange ervaring en vakmanschap.

Polyline neemt gegarandeerd uw zorgen van dakgoot en hemelwaterafvoer montage uit handen! 

Wilt u graag meer informatie over montage door Polyline? Neem dan vooral contact met ons op en dan helpen wij u graag verder! 

Advies nodig voor uw project?

Wij helpen u graag vrijblijvend verder, zodat uw project een groot succes wordt! Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

polyline-logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.