Onze nieuwe website is online!  

U bevindt zich momenteel op onze volledig vernieuwde site, waar wij trots op zijn! Onze doelstellingen voor het creëren van de nieuwe website? Elke bezoeker voorzien van de beste informatie, inspireren met onze gerealiseerde projecten en helpen zoeken naar de gewenste gootoplossingen voor elk type project. Wat ons betreft is dit geslaagd!

Eenvoudig zelf een offerte aanvragen 

U kunt nu eenvoudig volledig zelf een offerte aanvragen van de gewenste producten en oplossingen. Natuurlijk staan wij ook altijd voor u klaar om u te helpen bij dit proces als u dit graag wilt. Ook is een grote verbetering doorgevoerd wat betreft het gestructureerd en overzichtelijk weergeven van onze productinformatie.  

Inspiratie & visualisatie 

Een groot verschil met onze vorige website, is dat wij nog meer aandacht besteed hebben aan inspiratie en visualisatie. Maar wat houdt dit in? Wij hebben nu een moderne projectpagina, waarin wij op visuele wijze onze gerealiseerde projecten laten zien, om u onze mogelijkheden te laten zien en wellicht voor uw project.

Altijd up-to-date!

Wij kunnen nu ook eenvoudiger onze website up-to- date houden en u voorzien van al het laatste nieuwe rondom Polyline, onze producten, oplossingen & mogelijkheden en gerealiseerde projecten.   

Polyline_nieuwe_website

Tips en opmerkingen? Die zijn altijd welkom!

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als dat wij dat zijn! We kunnen ons indenken dat u misschien nog tips en opmerkingen voor ons heeft. Dit horen wij natuurlijk graag en kunt u doorgeven via onze contactpagina.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.