Onderhoudsvrije afwerkingen.

Om het plaatje compleet te maken en een totaal aanbod te leveren, hebben wij ons ook gespecialiseerd in het bekleden van boeien en windveren met aluminium of staal. Deze onderhoudsvrije oplossingen voor het vervelende schilderwerk, zijn een juiste aanvulling op ons assortiment. Vooral omdat wij ook over  zet- en knipbanken beschikken. Hierdoor kennen wij geen wachttijden, om het materiaal in de juiste vorm te zetten.

Tevens bieden wij u gezette plankprofielen. Deze worden net als de dakgoten uit één stuk gemaakt. Verschil is dat deze machine niet mee hoeft naar de bouwplaats. De plankprofielen worden namelijk dwars op de gevel gemonteerd en zijn daarom over het algemeen niet langer dan een meter.

U leest het; heeft u behoefte aan een strakke afwerking met dakgoten, hemelwaterafvoeren, EPDM, boeibekleding en/of plankprofielen? Vraag online een offerte aan! Wij zijn er zeker van dat wij u kunnen helpen!

Wilt u meer informatie?

Wij vertellen u graag alles over onze onderhoudsvrije afwerkingen. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerustl contact met ons op.

Contactgegevens

Vraag via onderstaande contactgegevens uw offerte aan of meer informatie. U kunt er ook voor kiezen om een bericht naar ons te sturen via onze contactpagina.

polyline-logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.