Polyline uw gootspecialist

Word jij onze nieuwe monteur?

Wegens toenemende werkzaamheden zijn wij dringend op zoek naar een fulltime monteur, voor levering en montage van onze naadloze aluminium dakgoten!

Wij zoeken iemand die zelfstandig op pad kan gaan om de ene keer in Dedemsvaart of Zwolle een goot te monteren, de volgende dag bijv. in Amsterdam, Someren of Breda goten te leveren en de volgende keer bijv. hemelwaterafvoeren of zetwerk te monteren in Groningen of Giethoorn. Ben jij tevens de persoon die graag buiten werkt, geen hoogtevrees heeft, geen negen tot vijf mentaliteit en in kleine teams kan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Polyline BV realiseert strakke, duurzame en onderhoudsvrije afwerking van gebouwen, in de vorm van naadloze aluminium dakgoten en hemelwaterafvoeren en rainsystems. Wij zijn in 1999 begonnen met het leveren en monteren van dakgoten in Nederland. Intussen zijn wij een begrip geworden op het gebied van aluminium dakgoten, maar dat is allang niet meer het enige wat wij bieden! In de loop van de jaren hebben wij niet alleen het assortiment dakgoten uitgebreid, maar zijn wij ons ook meer toe gaan leggen op het leveren en monteren van een compleet hemelwaterafvoersysteem. Alles wordt door ons op maat geleverd en daarnaast kunnen wij onze gemotiveerde monteurs langs sturen om de producten op locatie te monteren.

Heb jij?

Wil jij?

Solliciteren

Ook wanneer je geen ervaring hebt met de benoemde werkzaamheden, maar wel twee rechterhanden hebt, reageer dan ook zeker! Wij kunnen dan een interne opleiding bieden, zodat jij het snel onder de knie krijgt.

Herken jij je in de omschrijving en wil jij onze nieuwe collega worden?

Solliciteer dan nu en dan willen wij graag met jou in gesprek. Misschien stap jij dan binnenkort wel bij ons in de bus!

Contactgegevens

Solliciteren kan door te bellen of te mailen naar onderstaande gegevens. U kunt er ook voor kiezen om een bericht naar ons te sturen via onze contactpagina.

polyline-logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.