EPDM gootbekleding

EPDM- gootbekleding

EPDM is een synthetisch hightech rubber, dat gemaakt wordt door polymerisatie van Ethyleen, Propyleen en Dieen Monomeer. De onderhoudsarme EPDM- gootbekleding bieden wij voor inpandige goten, kilgoten en tussengoten. Het is dé ideale vervanger van traditioneel zinkwerk in uw dakgoot, met vele voordelen!

Kleur

De EPDM- gootbekleding kan geleverd worden in kleur Ral 9005 zwart. Wilt u liever een andere kleur? Neem dan vooral contact met ons op en dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden!

De voordelen van EPDM

Een belangrijk voordeel is dat EPDM bestendig is tegen grote temperatuurverschillen en alle weersinvloeden, zoals o.a. de ozon, UV-straling waarbij geen veroudering ontstaat en zure regen. Daarnaast heeft deze gootbekleding, een hoge elasticiteit, licht van gewicht en geen brandgevaar bij montage.

Duurzaam

EPDM is ecologisch, duurzaam en heeft een lange levensduur van meer dan 50 jaar! Daarbij is de EPDM- gootbekleding ook nog eens onderhoudsvrij. Doordat EPDM eenvoudig en snel te monteren is, kan ook de doe-het-zelver deze gootbekleding zelf monteren. Tot slot is EPDM wortelvast en aanzienlijk goedkoper, dan de goot voorzien van nieuw zinkwerk.

Interesse in onze EPDM- gootbekleding?

Wij helpen verder bij het maken van de juiste keuze!

De voordelen voor u op een rij:

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen voor EPDM- gootbekleding? Stuur ons dan via de contactpagina een bericht, waarin u de afmetingen, kleur en overige wensen aangeeft. U kunt ook contact opnemen met onderstaande gegevens. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte en nemen eventueel contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek.

Polyline dakgoten en hemelwaterafvoeren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.