Stadsuitlopen

Stadsuitlopen

Heeft u een plat dak zonder dakgoot en wilt u hier een hemelwaterafvoer bij plaatsen? Dan zijn onze stadsuitlopen de ideale oplossing hiervoor. Een stadsuitloop is een verbindingsstuk, die schuin loopt en netjes in de dakrand is afgewerkt. De stadsuitloop werkt als verbindingsstuk tussen de hemelwaterafvoer en het platte dak.

Kleur

De stadsuitlopen zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als onze aluminium hemelwaterafvoeren en kan dus in elk gewenste RAL kleur gelakt worden.

Ronde en vierkante stadsuitlopen

Onze stadsuitlopen zijn verkrijgbaar in een ronde model of een vierkant model. Deze stadsuitlopen sluiten perfect aan op onze vierkante en ronde hemelwaterafvoeren, maar ook op uw eigen hemelwaterafvoer. Ook zijn onze stadsuitlopen verkrijgbaar met een speciale slabbe, gemaakt van EPDM. Hierdoor krijgt u een mooie en waterdichte verwerking in uw dak.

Interesse in onze stadsuitlopen ?

Wij helpen u graag voor verdere informatie en het maken van de juiste keuze!

De voordelen voor u op een rij:

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen voor stadsuitlopen? Stuur ons dan via de contactpagina een bericht, waarin u de afmetingen, kleur en overige wensen aangeeft. U kunt ook contact opnemen met onderstaande gegevens. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte en nemen eventueel contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek.

Polyline dakgoten en hemelwaterafvoeren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.