Over Polyline

Levering en montage van gootsystemen & hemelwaterafvoeren

Polyline; De gootspecialist

Polyline BV realiseert een strakke en duurzame afwerking van uw gebouw, met een breed aanbod van dakgoten, hemelwaterafvoeren en onderhoudsvrije afwerkingen. Wij zijn in 1999 begonnen met het leveren en monteren van dakgoten in Nederland. Intussen zijn wij een begrip geworden op het gebied van aluminium dakgoten, maar dat is allang niet meer het enige wat wij bieden!

In de loop van de jaren hebben wij niet alleen het assortiment dakgoten uitgebreid, maar zijn wij ons ook meer toe gaan leggen op het leveren en monteren van een compleet hemelwaterafvoersysteem. Wij leveren alles op maat en wanneer u dat wenst staat er een gemotiveerde en gespecialiseerde ploeg werknemers voor u klaar, om de producten te monteren.

Zelfklevende EPDM

Al vanaf dat wij begonnen, zijn wij ook actief in levering en montage van zelfklevend EPDM. Deze aanvulling van ons assortiment is ontstaan, doordat er toch de vraag bleef of wij voor een houten bak of tussengoot ook aluminium goten konden leveren. Tijdens onze zoektocht naar een alternatief, kwamen wij in contact met EPDM Systems. Hier vonden we als alternatief voor de schadelijke zinken dakgoten de EPDM-oplossing. Na een interne opleiding zijn onze monteurs zeer vakkundig in het verwerken van het materiaal en kunnen wij het geheel perfect afwerken met een gezette daktrim of kraal.

Onderhoudsvrije afwerking

Om het plaatje compleet te maken hebben wij ons ook gespecialiseerd in het bekleden van boeien en windveren met aluminium of staal. Deze onderhoudsvrije oplossing voor het vervelende schilderwerk, is een juiste aanvulling op ons assortiment. Vooral ook omdat wij over eigen zet- en knipbanken beschikken. Daarom kennen wij geen wachttijden om het materiaal in de juiste vorm te zetten. Tevens bieden wij u gezette plankprofielen. Deze worden net als de dakgoten uit één stuk gemaakt. Verschil is dat deze machine niet mee hoeft naar de bouwplaats.

De plankprofielen worden namelijk dwars op de gevel gemonteerd en zijn daarom over het algemeen niet langer dan een meter. U leest het; heeft u behoefte aan een strakke afwerking van dakgoten, hemelwaterafvoeren, EPDM, boeibekleding en/of plankprofielen? Vraag dan online een offerte aan! Wij zijn er zeker van dat wij u kunnen helpen!

Vestiging

Polyline BV is gevestigd in Ommen, van waaruit we in heel Nederland onze diensten aanbieden. Wij zijn gevestigd in het Koopcentrum West5 samen met zusterbedrijven Schutte Dak en SDS Ommen. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in dak- en wandsystemen, waardoor er gebouwd word op een complete samenwerking en aanbod. 

Polyline beschikt over een eigen werkplaats, kantoor en showroom. In het pand waar wij onze werkzaamheden uitvoeren, hebben wij vrijwel alles op voorraad en produceren we een groot deel van onze producten zelf. We nodigen u graag uit in onze showroom, zodat u de producten zelf van dichtbij kunt bekijken! Wilt u een bezoek brengen? Via bovenstaande kaart kunt u uw route berekenen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.