Gootdrain

Gootdrain

Nooit geen last meer van vervelende bladeren in uw dakgoot, met onze Polyline gootdrain! Bent u het ook zat om elk jaar meerdere keren de ladder op te moeten klimmen, om uw dakgoot weer te ontdoen van bladeren? Dan is onze gootdrain de ideale oplossing voor u! Onze gootdrain zorgt er namelijk voor dat bladeren niet meer terecht kunnen komen in uw dakgoot.

Eenvoudige montage ook voor de doe-het-zelver

De Polyline gootdrain kunt u bij ons bestellen en eenvoudig zelf aanbrengen in uw goot. Doet u dit liever niet zelf? Wij kunnen de gootdrain ook vakkundig voor u aanbrengen, in combinatie met een nieuwe dakgoot. Neem vooral contact met ons op als u de gootdrain vakkundig door ons wilt laten aanbrengen.

Materiaal en lengte

De Polyline gootdrain is vervaardigd uit zwart gekleurd polyethyleen genaamd HDPE. Dit is een combinatie van nieuwe en hergebruikte grondstoffen, dat samen HDPE vormt. Onze gootdrain is dan ook recyclebaar en milieuvriendelijk. Met onze gootdrain kiest u dus voor duurzaamheid en kwaliteit. Door de zwarte inkleuring is de gootdrain ook UV- bestendig.

De gootdrain is verkrijgbaar in typen:

  • R178/0 breedte 45 cm en lengte 300 cm
  • R172/0 breedte 28 cm en lengte 300 cm

Onze Polyline gootdrain is standaard verkrijgbaar in kleur RAL 9005 zwart. Heeft u liever een andere kleur? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Interesse in onze stadsuitlopen?

Wij helpen verder bij het maken van de juiste keuze!

De voordelen voor u op een rij:

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen voor de gootdrain? Stuur ons dan via de contactpagina een bericht, waarin u de afmetingen, kleur en overige wensen aangeeft. U kunt ook contact opnemen met onderstaande gegevens. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte en nemen eventueel contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek.

Polyline dakgoten en hemelwaterafvoeren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.