Vergaarbakken

Vergaarbakken

Een vergaarbak dient als opvangbak voor hemelwater dat afkomstig is van platte daken of uit de dakgoot komt. Ook kunnen ze dienen als ontluchting van het riool, of als indicator wanneer er sprake is van een verstopping in uw hemelwaterafvoerbuis. Nooit geen last meer van overstromende dakgoten en de perfecte verbinding voor twee regenpijpen.

Kleur

De Polyline vergaarbakken zijn verkrijgbaar in elk gewenste RAL kleur! U kunt uw gewenste kleur aan ons doorgegeven en wij zorgen dat deze vergaarbak in de juiste kleur gelakt wordt. U kunt dus alle kanten op, van modern en stijlvol of juist klassiek en traditioneel.

Modellen vergaarbakken

Polyline kan een aantal standaard vergaarbakken leveren zoals: kleine, grote en een speciale hoge vergaarbakken geschikt voor overstort (deze is op bestelling leverbaar). Ook maatwerk is bij ons zeker mogelijk! De vergaarbakken zijn tevens voor ieder dak op maat te maken, zodat u altijd verzekerd bent van de best aansluitende en passende vergaarbak

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u graag maatwerk? Neem dan vooral contact met ons op en dan helpen wij u graag verder en laten wij onze mogelijkheden graag zien. 

Interesse in onze vergaarbakken?

Wij helpen u graag voor verdere informatie en het maken van de juiste keuze!

De voordelen voor u op een rij:

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen voor dit product? Stuur ons dan via de contactpagina een bericht, waarin u de afmetingen, kleur en overige wensen aangeeft. U kunt ook contact opnemen met onderstaande gegevens. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte en nemen eventueel contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek.

Polyline dakgoten en hemelwaterafvoeren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.